SZIGETSZENTMIKLOS
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Szigetszentmiklós 2022.09.09
Szigetszentmiklós 2022.09.09

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Szigetszentmiklós 2021.05.07
Szigetszentmiklós 2021.05.07
Szigetszentmiklós 2020.10.22
Szigetszentmiklós 2020.10.22
Szigetszentmiklós 2020.06.12
Szigetszentmiklós 2020.06.12
12345...
»
Bondárék megnyerték a párosok versenyét a budapesti női challenger-tornán Szuperinfó Hírek - Bondár Anna és belga társa, Kimberley Zimmermann megnyerte a párosok versenyét a Római Teniszakadémián zajló, 115 ezer dollár (45,4 millió…
A Pannon Filharmonikusok öt budapesti koncerttel várja az érdeklődőket új évadában Szuperinfó Hírek - Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója felidézte, hogy a Pécs városát a nemzetközi színtéren is magas színvonalon képviselő Pannon Filharmonikusok volt…
Megjelent a sepsiszéki ízőrzők nagykönyve Szuperinfó Hírek - A 100 recept, 100 háziasszony projekt legújabb kötete az egyik legtávolabbi erdélyi magyar régióba röpít bennünket.
Egy góllal nyert az FTC vendégeként a Brest Szuperinfó Hírek - A Ferencváros házigazdaként 21-20-ra kikapott a francia Brest Bretagne csapatától a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában, szombaton Érden.
Kihirdették Az Országház Bora verseny eredményét Szuperinfó Hírek - Az elismeréseket Kövér László házelnök adta át a nyerteseknek a Parlament épületében.
Mesekönyvet jelentetett meg és családi pályázatot hirdetett a Fradi Szuperinfó Hírek - A fődíj egy négyszemélyes utazás a törökországi Trabzonban rendezendő november 3-i labdarúgó Európa-liga mérkőzésre.
Caramel első musicalje a Budapest Sportarénában lesz látható Szuperinfó Hírek - A zenés darab, amelyben Petőfi Sándor versei is megszólalnak, a szerelem témáját dolgozza fel ismert és népszerű színészek és popelőadók szerepelésével.
Egyetlen cent uniós forrást sem veszített Magyarország Szuperinfó Hírek - A hazánknak járó pénzek visszatartott 13 százalékáról még idén megszülethet a megegyezés.
Rossi: azt éreztem, túl korai a gól Szuperinfó Hírek - Marco Rossi szövetségi kapitány hatalmas eredménynek tartja, hogy a magyar labdarúgó-válogatott pénteken 1-0-ra legyőzte a német csapatot és benn maradt a Nemzetek Ligája élvonalában.
Egyre erősebb a magyar borászati ágazat Szuperinfó Hírek - Az országnak minden adottsága megfelelő ahhoz, hogy jó minőségű borokat állíthasson elő a kiváló magyar szőlőfélékből.
Trianon kegyetlenségének okait tárja fel a Megafilm legújabb produkciója (videó) Szuperinfó Hírek - A hazai mozikban november 10-én mutatják be a Béke – A nemzetek felett című dokumentum-játékfilmet.